2014. július 28., hétfő

Jövőbeli dolgok :)

hello drágaságaim!

tudom, hogy eltűntem, és még egy darabig el is leszek. ennek több oka van: minél előbb el akarok költözni itthonról, és egyszerre megírni a könyvemet, szóval arról szól a napom, hogy felkelek, írok 20-30 oldalt, és már fekhetek is le kb. már a vége felé járok, szóval maximum két hét és végzek. de remélhetőleg előbb is! utána valószínűleg visszaáll a rend.

Lenne egy kérdésem: nem akarom félbehagyni a blogot, viszont fogalmam sincs mennyire fogok kirázódni ebből az egészből. A blogot fen akarom tartani, de nem biztos, hogy a BM formájában. mit tegyünk? próbáljam meg folytatni, vagy kezdjünk újat, vagy pl ha one shot-os formában folytatnám, az jó lenne-e?
one shot: kérésre írok nektek kis novellákat, személyre/ névre szabva, perverz, romantikus, ilyen olyan akármilyen kis dolgokat kérhettek hozzá és megírom nektek! lényegében dönthettek bátran, szavazzatok kommentben, vagy chatben/fb/ask-on írjátok meg nekem, én pedig várom a tippeket!

Sajnálom, hogy így alakult, de most a könyv fontosabb! Még egyszer kihangsúlyozom, nemsokára végzek!! a blogot nem zárom be, ha szeretnétek a történetet is folytatom ( valahogy megoldanám ), vagy újat kezdek. mit szeretnétek? Itt a lehetőség, válasszatok! Nem akarlak itthagyni csak úgy titeket, tehát ezért ajánlottam fel ezt. még mindig imádlak titeket, és sajnálom, ha megcsappant az érdeklődés stb.

Sietek vissza!!!! 
Remélem megvártok :)))

keressetek bátran, askon is, itt is, mindig nézem az oldalt. szeretééés <33333 

18 megjegyzés:

  1. Én arra szavaznék, hogy folytasd a Bűnös Mámort :) Érdekel, hogy mik miért történtek eddig és még mik fognak :)
    U.i.: semmilyen érdeklődés nem csappant meg, ne aggódj ♥
    Zsuzsi xx

    VálaszTörlés
  2. Folytasd a BM-t :DDD kíváncsi vagyok mi lesz a folytatás :) ♥

    VálaszTörlés
  3. En is arra szavazok h folytasd a BM-t :)
    EEES mar nagyon varjuk a konyvedet!! :* <3

    VálaszTörlés
  4. Folytasd inkább a BM-t :) Sokkal jobban érdekelne szerintem az olvasóidat a történet :)
    Valamint nagyon-nagyon sok sikert a könyvedhez, és a költözéshez! :)
    Én várom a részeket türelemmel!

    VálaszTörlés
  5. Azt mondom, hogy amihez jobban kedved van azt csináld. Folytasd ha azt szavazzák meg max ahogy mondtad, hogy lerövidített version. One shot formában is nagyon jó lenne mert már ismerjük negyedízig a szereplőket.. persze egy kis 18 as karika ott lehet, sőt nagyobb is :D szóval bármi jön én olvasom tőled. A könyvhöz pedig újra gratulálok, ha bármi fejlemény van, értesíts bennünket! Jó úton haladsz, örölük neki, puszi, és szeretünk <333333

    VálaszTörlés
  6. Sztem is folytatsd.....nagyon izgalmas és esemény dús mint az előző történeteid........és sok sikert a könyvedhez remélem majd olvashatom!!!!<3 ;)

    VálaszTörlés
  7. Most találtam rá erre a blogra és 4 nap alatt elolvastam az összes történetet...imádtam és imádom mindegyiket!Szerintem is folytasd a BM-et!<333
    *Dorina..:D

    VálaszTörlés
  8. folytasd a blogot, vagy legyen egy teljesen uj tortenet azt is imadni fogjuk, csak ne hagyd abba a blogolast mert iszonyat tehetseges vagy:)) <3

    VálaszTörlés
  9. folytatáááááááás!!!:)

    VálaszTörlés
  10. Folytasd a Bűnös Mámort: )Sok elvarratlan szál van,amikre kíváncsi vagyok! És az érdeklődésem lankadatlan: ) De nekem minden munkád tetszik,amit kiadsz a kezedből:)))

    VálaszTörlés
  11. Mindenkepp folytasd a tortenetet,nagyon kivancsi vagyok milesz a vege!!
    Imadom ahogy irsz,elolvastam az osszes torteneteded,szinte lesem tudtam tenni,azotasem talaltam ehez foghato tokeletes blogot!Mert ez az.

    VálaszTörlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  13. Kérlek,kérlek,nagyooon szépen kérlek,folytasd ezt!Imádom,mint ahogy az eddigi történeteidet is:))))

    VálaszTörlés
  14. Mindenekelőtt nagyon-nagyon örülök, hogy hallunk felőled. Különösen, hogy ilyen jó hírrel is tudsz szolgalni.
    Először is gratulálok a könyvedhez, számomra -aki már a Jonasos blogodat is olvastam, gosh! telnek az évek- egészen hihetetlen ez az egész, de kívanom, hogy legyen kitartásod és inspirációd a továbbiakhoz. Én nagyon szurkolok neked. :)
    Másodszor, nagy rajongod vagyok, imádom az írásaidat, és szinte minden nap felnezek, hogy van-e újdonság. Önző módon azt mondom folytasd, hiszen imadjuk! Mégha rovidebben is, de szerintem tartozol ennek a tortenetnk és magadnak is annyival, hogy ne maradjon elvarratlanul.
    Remélem tudsz úgy dönteni, hogy neked is kényelmes és továbbra is felemelő érzés legyen a blog írás. :)
    Puszi, Bb.


    VálaszTörlés
  15. Folytasd légysziiiiii *-*

    VálaszTörlés
  16. En arra szavazok hogy folytasd,nagyon kivancsi vagyok a tortenet folytatasara:);)

    VálaszTörlés
  17. Drága Poppi!

    Könyörögve kérlek, hogy folytasd a Bűnös Mámort. Ez a történet valamiért megint egy pluszt adott nekem és úgy érzem nem lenne teljes minden, ha nem tudnám.mi ennek a történetnek a vége.
    Utólag is gratulálok a diplomádhoz, a könyvehhez pedig sok sikert kívánok. Nagyon kíváncsi lennék, hogy milyen csodát alkotsz ismét.

    De még egyszer. Kérlek fejezd be Fea és Harry történetét.

    Ölel
    Jennii T

    VálaszTörlés
  18. *Fae.
    Sajnálom, csak telefonról írtam :)

    VálaszTörlés