2014. augusztus 27., szerda

FONTOS!

helló mindenki!

vannak akik nem a fb csoportom tagjai, ezért ide is kiírom! mielőtt bárki megijedne, NINCS vége a blognak! sőt, pontosan ellenkezőleg, újra életre akarom kelteni. azt akarom hogy olyan legyen mint régen! ehhez találtam ki egy köztes megoldást. mivel teljesen kiestem a történetből, DE be akarom fejezni, mit szólnátok hozzá, ha újraírnám? egy teljesen új történetbe, környezetbe tenném. a szereplők meg minden, ami BM-mé tette maradnának. tehát lényegében a prológus megmarad, és onnan kezdeném az első fejezetnél. ez azért lenne jó, mert 1. nem fejezném be a történetet - írást - blogot 2. újra feltudnám venni a fonalat, új dolgokkal, új mindennel, ezért lényegében unalmas sem lenne! nem ugyanazt olvasnátok, nincs hajó, nincs utazás, valószínűleg egy gimnáziumba helyezem az egészet. sokkal könnyedebben fogom kezdeni, hogy mindenki tudja szokni az egészet. hoznék egy új külsőt neki. nem maradna el semmi, mert a csattanó rész az ugyanaz maradna, meg az a pár motívum amit már elejtettem itt is. Fae-Harry kapcsolata és stb. minden. gondoljátok át, nekem is jobb lenne, mert minden visszaállhatna a régi kerékvágásba! nekem is lenne kedvem hozzá, sőt... és ti is olvashatnátok nem csak 2-3 hetente. próbáltam visszarázódni, de a részt 5x kezdtem el, és 5x hagytam abba, mert nem tudtam azonosulni :/ sajnos sok volt a kimaradás. 

remélem ez így oké lesz nektek is!! 

ma már elkezdem kidolgozni az újat és meglátjuk hogyan alakul :) 

puszi nektek <3 

5 megjegyzés:

  1. Én nem szerettem így a történetet, de támogatom az ötletet! :) A lényeg, hogy TE szeresd írni azt amit írsz. :) Kíváncsian várom az újból kezdést! :)

    VálaszTörlés
  2. Bármire vevő vagyok,amit te írsz..! :) Csak ne hagyd abba: ): ): )

    VálaszTörlés
  3. igen ez igy nagyon jo lenne!!! varom a valtozasokat, es koszonjuk hogy folytatod nekunk ezt a csodas blogot!!:) <3 Imadunk Poppi:)

    VálaszTörlés
  4. Kezdtem teljesen belerázódni már ebbe a történetbe de, ha neked így könnyebb lesz állok elébe!
    Teljesen mindegy mit írsz imádom! :)
    Már várom!

    VálaszTörlés
  5. Mindegy, csak olvasni tudjak toled :)
    Viszont...nagyvonalakban nem lenne kedved leirni hogy Fae miert látta Harryt,mig mas nem? Mert én ugy ertelmeztem, hogy nem ez lesz a felállás a masik történetben..:)

    VálaszTörlés