2014. október 12., vasárnap

Tizenkilencedik Fejezet - PISZKOS

helló mindenki! bocsánat a nagy kimaradásért, de nagyon elfoglalt hetem volt! itt a folytatás, jó olvasást hozzá!!! remélem tetszeni fog!

és felhívom a figyelmet: az egész rész 18+-os! nyers szavak is előfordulnak benne! ó és ajánlom az Ashanti számot, illik hozzá! :)




A szívem akkorát ugrott a mellkasomban a zár kattanására, azt hittem kiszakad a testemből. Szinte lassú felvonásként játszódott le előttem. Ahogy feláll, az ajtóhoz sétál és bekulcsolja. Valójában gondoltam kirak megint a tulajdonából. A szemébe néztem a kilincsről, és halk zihálásban törtem ki a puszta tekintetétől.
Ó te jó Isten.
Harry szemei általában fagyosak, üresek, de ott és akkor? Sötétek voltak. Mint a legsötétebb, dühöt ígérő éjszaka. És akkor megszólalt. Ó de megszólalt.
- Azt akarom, hogy vetkőzz le.
Elkerekedtek a szemeim. Az alhasam görcsbe ugrott. Azt akarja, hogy sztriptízeljek neki?
- Tessék?
- Vetkőzz le.
- Még mit nem - fontam össze a karjaimat. Oké, legszívesebben letéptem volna a ruháimat, hogy azt tegyen velem, amit csak akar. De kicsit meg kellett küzdenie érte.
Elnevettem magam.
Megküzdeni? Mégis kit áltatsz Fae? Szinte könyörögtél neki, hogy segítsen rajtad. Erre meg kell küzdeni érte? Addig röhögtem, amíg Harry fel nem morrant. A számra csaptam a tenyeremet.
- Ezt akartad nem, Fae? Engem akartál? Itt vagyok. Most pedig vetkőzz le.
Pár percig farkasszemet néztünk. Olyan intenzíven nézett, hogy le kellett pillantanom a földre. Hol van a bátor Fae? Pár pillanatra úgy tűnt, hogy elvesztettem. Amíg fel nem álltam és lassú léptekkel felé nem sétáltam. Oly komótosan, oly szexin, csípőmet ingatva, hogy végignyársalta az egész testemet tekintetével. Mintha nem tudott volna másfelé nézni. Pont ez volt a célom. Hogy ne tudjon ellenállni.
Megtorpantam előtte és oldalra billentettem a fejemet. Egy apró vigyor jelent meg az ajkaim szélén, mikor végre bele nézett a szemeimbe. Ráharaptam az alsó ajkamra és élveztem, mikor nem bírt másfelé nézni. Lehúztam a kabátom cipzárját, majd a földre ejtettem. Ott voltunk egy lerobbant vonat kabinjában és én vetkőzni kezdtem egy fiúnak. Soha az életben nem sejtettem volna ezt. Főképp, hogy milyen izgalommal töltött el. A hajamhoz nyúltam, hogy kivegyem a hajgumimat. Hátra vetve a fejemet szétborzoltam a tincseimet a hátamon. Hallottam, hogy a nyakam láttán egy mély levegőt szippant be.
Kivette a telefont a zsebemből és zenét kezdtem keresni. Vetkőzést akart? Akkor adjuk meg a módját. Épp beszélni akart, mikor benyomtam a régi nagy kedvencemet, Christina Aguilera Dirty című számát. A ritmusa tökéletes volt.
Leraktam a kanapéra úgy, hogy a hangszórója fölfelé legyen. Harry feszültebben állt az ajtónál, mintha nem erre számított volna. Főleg akkor volt még láthatóbb, mikor az ingemhez nyúltam. Kigomboltam a felsőt, majd még lejjebb. Egyszerűen megemésztett a tudat, hogy néz. Hogy nem tudja elszakítani rólam a tekintetét.
Csak, hogy mikor a hölgyekhez értem volna, abbahagytam.
Elvigyorodtam, mikor szinte dühösen meredt rám.
- Fae. - morogta türelmetlenül.
- Fogd be - szóltam rá határozottan, és meg is illetődött. Kerek szemekkel követte a mozdulataimat. Ahogy a kabin közepére lépkedett a zene ütemére, majd amikor elkezd énekelni megfordulok, hátra tolom a fenekemet és kört rovok le vele a levegőben.
Aztán meg is ráztam.
A hajam az arcomba omlott, ahogy már-már S alakot húzva magam után egyenesedtem fel. A vállam fölött rápillantottam, mindeközben az ajkamat haraptam be. Szexinek éreztem magam a tekintete alatt és ezt ki is használtam. A gombjaimhoz nyúltam és ahelyett, hogy egyenként szétszedtem volna, kettétéptem. Ekkor hallottam meg az első, férfias hangot a torkában. Meg amikor megfordultam, hátratúrtam a hajamat és hagytam, hogy elkápráztassa őt Ellie és Bellie. A mellem csillogni kezdett a verejtéktől, mit hűvös vizslatása okozott. Éreztem. A bőröm minden szegletében, épp merre jár. Felhevített és lehűtött egyszerre.
Felé kezdtem lépkedni ismét, igézően, időt hagyva neki. Hagytam, hogy az ing teljesen szétnyíljon rajtam, mire elé érkeztem.
A tenyeremet a vállára simítottam, és elkezdtem nekisimulni. A mutatóujjamat a számra nyomtam, és kiöltve a nyelvemet végignyaltam. És ő nem lélegzett. Ó de nem lélegzett. Csak az ujjamat nézte. A kezét rátettem a csípőmre, mi a zenére mozgott megállíthatatlanul.
Aztán a szájába nyomtam az ujjamat, mit nyalogattam.
Harry szemei lecsukódtak, és a szája körém zárult. Az életben nem éltem át ennél erotikusabbat. Persze kapták már be az ujjamat, de nem így. Nem ilyen üresen és egyszerre erotikusan. Ahogy beszippantotta és lenyalta az ízemet az ujjáról. A szám elnyílt, felziháltam.
Megfordultam és a hátammal bújtam hozzá. A fenekemet az ágyékához nyomtam és egy mély, alapos, érzéki kört róttam a csípőmmel. A hátam hátra hanyatlott a pillanattól, és Harry az orrát a fülem mögé nyomta.
- Tudod, két másodperc alatt tudnám azt a csinos nadrágot letépni rólad - mormolta halk, mély, reszelős hangon. A fejem imbolygott. Hol vagyok egyáltalán? - négykézlábra kényszerítenélek - folytatta és bár fenyegető volt a hangja, hatott. Ott, ahol kell. A testemben. - mögéd térdelnék…
Ahogy kitört belőlem egy sóhaj, Harry a hátamnál fogva ellökött. Olyan hévvel és erővel, hogy a padlóra estem. Négykézlábra.
Felnyögtem a fájdalomtól. A karjaimban, a lábaimban és a nyakamnál is, ahogy megrándult. Bele akartam marni a kemény talajba, hogy ne rontsak neki.
De Harry már mögöttem is volt. Térdelt. Az ágyékába a fenekemnél. És én égtem. Eltűnt a fájdalom. Csak ő volt. A feszítő bizsergés a lábaim között. A szükség. Ez már talán annál is több volt.
- Nézz rám, Fae. - nem tettem. Nem élvezheted ezt, Fae. Nem tetszhet, hogy foltok vannak rajtad, hogy a földre lökött. Semmiképp sem izgathat fel olyan módon, ahogy eddig soha senki nem tudott. Harry keze felkúszott a hátamon, belemart a hajamba és hátrahúzta a fejemet. A torkomon egy szisszenés és nyögés közti hang szökött ki. - azt mondtam, nézz. rám.
Úgy tettem. Mikor elengedett, a vállam fölött összekapcsoltam a tekintetünket. Mintha jég és tűzvihar csapott volna össze. Végigsurrant rajtam a libabőr, főleg, ahogy Ashanti Only you-ja felzendült a telefonomban. A régi jó kis r’n’b számok, a gyengéim.
Figyeltem őt. Ahogy ő engem nem rég. A szemei üresen voltak sokatmondóak, ha ez egyáltalán lehetséges. Egyszerre teltünk meg vággyal. Ő látta rajtam, én pedig csak tudtam. Ki más rángatná le rólam a nadrágot erőszakosan, a bugyimmal együtt?
Ott térdeltem előtte csupasz alsó testtel és remegtem. Szabályszerűen. Képtelen lettem volna lábakra állni, mert a testünk közelsége hőt generált, feltüzelt, beszippantott. Elnyílt a szám, ahogy a hátam aljához hajolt. Harcolhattam volna, de nem bírtam.
Nem. Ment.
Egyre közelebb s közelebb ért a szája s én ziháltam. Az egész kabin csendes volt, mit a halk könyörgő hangjaim törtek meg.

És még hozzám sem ért.

Ahogy kiöltötte a nyelvét, és hegye találkozott a bőrömmel, kitört belőlem a nyöszörgés. Harry szemei elsötétültek.
- Ha még egy hangot kiejtesz, elmehetsz.
Elnyíltak a szemeim. Tessék? Hirtelen düh jött belém és el akartam rántani a fejemet. Csak hát arra nem számítottam, hogy az ujjai még mindig rá voltak akaszkodva a hajam végére. Felszisszentem, ahogy meghúzódott a copfom. A körmeim csikorogtak a talajon.
- Harry!
A tenyerét végighúzta a fenekemen, és esküszöm azt hittem, hogy rácsap egyet. Ehelyett belemarkolt. De ez a markolás nem volt gyengéd, sem érzéki.
Kemény volt, nyers. Csak úgy, mint maga Harry.
Az ujjai belesüppedtek a húsomba, mintha belülről mart volna felém. Izzadni kezdtem a fájdalomtól és rángatózni kezdtem engedetlenül. Már pedig akkor sem lesz minden az akarata szerint.
Harry felmordult, és a lapockáim közé kapva, lenyomott a földre.
- Utolsó figyelmeztetés.
A mellkasomon feküdtem, a kezeim a fejem mellett terültek el és a fenekem a levegőben volt. A szájánál. A levegő bennem ragadt a póztól és a lendülettől, mivel lekényszerített.
Harry élesen lélegzett. Az ujjával végigsimított a lábaimon, majd a szájához vitte. Sosem jöttem zavarba, de amikor a lábamról törölte le izgatottságom ajándékát, bevörösödtem. Durván. Úgy mindenhol égni kezdtem.
- Piszkos vagy, Fae Wallace - mormolta az orra alatt - hiába ellenkezel, a tested elárul. Mit akarsz? Hogy nyaljalak ki? Gyengéden?
Tudni kell rólam, hogy a nyers szavakkal sosem voltak problémáim. Úgy értem nyalni, szopni, dugni, szexelni, semmi ilyen nem hozott zavarba.
De amikor egy olyan férfi - azokban a pillanatokban igen is az volt - ott térdel mögötted, és megkérdezi, hogyan nyaljon ki? Igéző szemeivel? Csillogó szájával? Minden természetességgel a hangjában?
Nem bírtam válaszolni. Csak szánalmasan néztem fel rá. Rimánkodva neki a szemeimmel.
Harry hümmögve hajolt le, hogy hosszában nyalhassa végig a fenekemet. És én nyüszítettem.
- Ó az Istenit, Harry - csaptam a tenyeremmel a padlóra, mert már nem bírtam. - tedd a hosszú nyelvedet hasznossá, vagy lerúgom a fejedet!
A következő, amit éreztem, egy erős harapás a fenekembe. Úgy ordítottam fel, mintha elvágták volna a nyakamat.
- Itt én diktálom a tempót, Sexy Legs.
Sexy Legs? Mióta becézget?
- Ne harapj meg még egyszer - búgtam neki, mert fájt.
Válaszul egy hatalmas, nedves csodát kaptam oda, ahol forrtam érte. Ívben feszültem hátra és a torkomon eddig soha nem hallott nyögés tört ki.
- Ó Istenem. Ó Isten - martam a padlót a körmeimmel, mert úgy éreztem ez a mennyország és többet nem akarok kikerülni onnan.
- Hallgass - vágta el az élvezetes pillanatot. - tudod mi lesz, ha ellenszegülsz.
És én hallgattam. Nem tudom miért, de úgy volt. A tenyeremet a számra csaptam, hogy elfojtsam a hangjaimat. Pedig a nyelve úgy édesgetett, olyan hévvel és akarattal, erősen, hogy rázkódni kezdtem.
Le kellett szorítanom a szemeimet, amin kibuggyant a könnyem. Főleg, mikor az érzékeny idegvégződéseimet kényeztette. A hő a lábujjaimtól indult a fejem tetejéig. Hajszolt, nem engedett az akaratából és én a földre voltam kényszerítve. Mikor hirtelen belecsípett a combomba, megugrottam és ráharaptam az ujjamra. Erősen. Kibuggyan a vérem erősen.
- Neked nem gyengédség kell, Fae Wallace - beszélt a bőrömbe - ugye?
Mikor nem válaszoltam, visszatért a hajszolásomhoz, csak sokkalta gyengédebben. A testem kezdett kihűlni és kevésbé ziháltam. Egy fajta pihenésnek tekintettem rá. Gondoltam hagy levegőhöz jutni. Csak, hogy percekig így folytatta. Hátra pillantottam rá, hogy a kihívással telt szemeibe ütközzek. Mondanom sem kell, milyen, de milyen szexis volt őt a lábaim között látni. Az arca fénylett tőlem, ahogy a szemei is.

Sosem hittem volna, hogy Harry felzihál, ahogy végigpillant rajtam.
Mint aki nem bírja felfogni a látványt.
Egyetértettem.
Egyszerre akartam a folytatást és letépni róla a ruhát. A bőre alá férkőzni.

Aztán Harry rácsapott egyet a fenekemre. Olyan gyorsan, feszesen és keményen, hogy felsikkantottam tőle. De más is történt. Az alhasam elszűkült, egyre inkább telítődött meg az érzéssel. És nyögtem. Nem bírtam tovább.
- Fae - figyelmeztetett s én visszafogtam magam. Jézus Krisztus, mondd, hogy nem ettől indulok be. Figyeltem Harry hangjára. Valahogy muszáj volt figyelnem rá. Nem kényszer volt, hanem akarat. Akartam figyelni rá, mintha ő tudná, mi lesz a jó nekem. Ez badarság, nem is ismer, de…
- Oh Isten, ne az ujjaidat! - sírtam fel, amikor egyszerre kettőt süllyesztett belém, lecsordult a könny az arcomon. A másik kezével belemart a fenekembe, tudtam, hogy le sem fogok tudni ülni majd a nyomoktól másnap. De tettem rá. Mert hullámoztam. Mintha az eddig elfojtott mozdulatok és hangok összecsaptak volna, és valami még jobbat építettek volna. Talán pont ez volt a célja. Harry többet nem parancsolt rám. Hagyta, hogy nyöszörögjek, hogy a nevét ismételjem újra és újra. Ahogy megtöltődtem. Ahogy rászorult a testem az ujjára és alig bírta kihúzni. - Harry…
- Mondd ki még egyszer, Sexy.
- Óh Harry - arccal a padlónak feszültem és sírtam, nyikorogtam, mindent csináltam. Uralta a testemet a szavaival és nyelvével, ujjával. Végem. Volt.
- Ne merd visszafogni magad - figyelmeztetett, de nem fogtam. Tökéletes párosítás volt a nyelve rajtam, az ujja bennem. Ahogy megszívott, megharapott és rohadtul fájt. De a fájdalom őrült gyönyörré változott.
Csak hát megint ott volt.
A kapcsoló a testemben.  
- Gyerünk, Sexy. Közel vagy, hallom.
Meg érezheted is, te barom! De hiába akartam elérni. Nem ment. Rázkódtam a forradalomtól a testemben, de mintha soha nem érhetne véget a kínzóan édes hajszolás.
- Harry, nem megy. - mondtam. Ideje volt közölni, hogy nem működik a testem.
Felegyenesedett és lenézett rám bambán.
- Mi nem megy?
Nagy nehezen felkecmeregtem, de annyira gyenge voltam és fáradt, hogy a kanapéra csuklottam.
A ruháimért nyúltam és belebújtam. Harryt pofán csapásként érte az egész. Felállt, de nem egészen volt még ő sem magánál.
- Mennem kell.
De elállta az utat.
- Mi történt? - rázta meg a fejét.
- Semmi.
Az ajtóra csapott.
- Mondd el, különben kiszedem belőled.
Belenéztem a szemeibe. A ruhám tapadt rám, a hajam oroszlánsörény volt, nem számított. Valójában reméltem, hogy talán majd most, Harry miatt működni fogok.
- Nem működik a testem. Ne értsd félre, esküszöm életem legjobb nyalása volt - nevettem zavartan - még az életben nem voltam ilyen közel O-hoz.
Harry szemében átfutott egy árny.
- Azt akarod mondani, hogy még sosem volt orgazmusod? - billentette oldalra a fejét.
- Azt ám! 100% orgaz-szűz vagyok! - tártam ki a karjaimat. - el vagyok baszva, Harry, ne legyél meglepve. Nem működik a testem, ennyi. Most már elengedsz?
Harry mélyen kutakodott a szemeimben. Komolyan megijesztett, mikor ilyen közelről bámult. Hátráltam is volna, de nem volt hely. Szemeimet forgattam és kilincshez nyúltam. Harrynél volt a kulcs, nagyszerű.
- Kiengedsz?
Kinyitotta az ajtót komótosan, de mielőtt elmehettem volna - haha, vicces, nem megyek én soha sehová - eltorlaszolta az utat előttem. Nem néztem rá, megvártam, hogy a fülembe mondja, amit akar.
Szinte hallottam hezitálni őt. Esküszöm. Mintha vitázna valami között: elengedjem végre vagy mondjam, amit akarok? Végül ennyivel zártuk le:

- Addig nem nyugszom, amíg ezen nem változtatunk. 

5 megjegyzés:

  1. Hello!

    Jézus! Nem hiszem el, hogy ennyire felcsigázol, aztán meg, végül nem történik meg, amire mindenki várt.
    Te jó ég! A 18-as részeket is olyan jól megirod, hogy az emberfiának vére felforr.
    Nem is tudok mit irni. Csak abban reméynkedem, hogy nemsokára Harry beváltja az igéretét, és még több forró rész lesz majd :P
    Nagyon várom már a folytatást!xx

    Jule B.

    VálaszTörlés
  2. Rendben van!
    Most aztán levegőt nem vettem egész olvasás alatt.Miért csinálod ezt velem? Annyira ráz a hideg,hogy a részt így olvastam hogy úristen el fogok ájulni mert megint olyan kibaszottul életrevaló volt.Valami lehetetlen volt.Egyszerűen még egy ilyen rohadt történet nincs ilyen mint ahogy te meg vagy írva! Olyan furcsa hogy blogjaid annyira élettel teliek de mégis ilyen izgisek.Mindig már előre tudod a gondolatainkat is ez nagyon jól esik nekünk.Annyira egy csoda kit Mindenki imád.Olyan értékes vagy! Tényleg annyira lekötött a blogod hogy nem figyeltema külvilágra mert abban a pillanatban boldog,és élettel teli voltam.Nekem te azt tanítottad meg hogy nem kell nekem semmi csoda a boldogsághoz csak egy út.És érted nem csak azért imádlak mert megírtad a legjobb dolgot az életemben.Hanem azért mert ebben a történetben Megtaláltam egy olyan dolgot amivel mindig is próbálkoztam: önmagamat.úgyhogy tényleg nagyon köszönöm hogy egy ilyen észbontó más stílusú csodás emberrel lehettem mint te.Tudod miért mondtam mindenegyes kommentben el a csodás szót mert te olyan voltál nekem mindig mint az álmaim.Láttam a gondokat amiket meg kell oldani mert kell az életben egy bizonyos út amin el tudsz indulni.Na tessék te indítottál el azon az úton hogy vidám ember legyek.És ez a történet volt az ami egyedűl beleépült,beleférkőzött a szívembe.Az egyetlen.A szavaid,a gondolataid,a karakterek,a csodás jelenetek nekem mind csak egy más világ volt,Ahol élni tudtam.Nem kellett aggódnom a sorsom miatt mert tökéletesen megfelelt ez nekem.Istenem ez a rész.Ez valami isteni rohadt fantasztikus lett.Azt hittem egy pillanatra Fae meglágyult volna.Tényleg csodálatosak a részek,szépen megvannak fogalmazva nagyon élvezet olymvasni.Meglehetősen intim részecske lett azért.De kifejezetten tetszett.Tény annyira különálló érzelmes is de...,,,mégsem.Furcsa hogy mindkettő egy maszkot vesz fel,Mintha átlag embereket írnál le álarc mögé rejtözve.Amúgy te szerintem elég jól kiismersz minket mert őszintén ki tudná leírni nekünk a csodálatos világunkat? Más nem de te felemelően csinálod ezt hisz nálad senki sem jobb.Egy rejtett kulcs vagy.Senki sem tud megfejteni.Szerintem ez tesz téged tényleg ilyen tiszta csodává.Hogy nincs még ilyen ember aki ilyet tud csinálni.Mert te Mindenkit felölelsz és kedves vagy.Őszinte,aranyos,valós fantázia,fantasztikus iGondolatok,észbontó személyiség.És tény tudom hogy nem vagy más mint mi de tényleg nem tudunk utánozni.Semmilyen áron sem,Írányitod a lelkeket de soha senki nem lenne képes rá soha....Mert te kibaszottul egy csillag vagy az égen kit akányhány csillag mellett megismerünk és ezt mondjuk:
    -Na ő az ki megtanított minket élni és soha nem vesztünk el mellette mert ő egy egyéniség de mégis egyszerű és egyben különleges! Mert ő Poppi! <3<3<3<3

    VálaszTörlés
  3. szia. azt szeretnem megkerdezni, hogy a Vonzódás elso evadat es az az elotti torteneteidet hogy-hogy leszedted? kedvet kaptam elolvasni a Barackvirágot, de nincs fent:(

    VálaszTörlés
  4. uristen te no:) ez egy brutal resz volt termeszetesen nagton jo ertelemben. Ugy orulok hogy vegre van Fae es Harry kozott egy kis kapcsolat:) a vege nagyon tetszett:D sot az osszes meg elozo reszek is tokeletesek. A Vonzodas viszont nekem is hianyzik szoszerint szerelmes voltam abba a blogba de meg van uj szerelmem a BM:))) imadlak hozd gyorsan a reszt <3 :)

    VálaszTörlés
  5. itt vagyok! vegre valahara beertem! meg mindig nagyon de nagyon sajnalom!! a multkor azt igertem hogy a hetvegere elolvasom... na hat ez nem jott ossze, es szomoru is voltam miatta, de elegem volt mar a sulibol meg a mindennapos dolgozat tz sorozatbol es inkabb behoztam a lemaradasom!! es milyen jol is tetttem. bar azert eleg szomoru hogy nem hagytam komikat :(
    na de hat ez micsoda?? mi ez a tokeletesseeg!! hat en kivagyok. annyi a titokzatos misztikus dolog, ugye ami a te specialaitasod, hogy en mar kivagyok. csak ugy falom a szavkat. mindent erzek es mindent aterezek es aaaaaaah!!! ugyimadom! es ugy imadlak teged is! mar annyi minden tortenik hogy nem is tudom holnkezdjem. mondjuk kezdem Jetnel. hat en Jetet imadom! annyira edes es torodo es annyira vedelemzi Faet hogy mar irigykedek :( nekem nincsneke ennyire jo barataim, marmint fiu :( pedig akaroooom. barmi van megy es segit neki es annyira feszult lesz amikor Fae megemiliti a szex temat. en szivesen megdolgozattnam :DD kedvencem Jet 2.0 :Dd imadom a kutyakat de ez. ez valami csoda kutya. pont mint az eredti gazdija. o is mit egy vedo szent. ha kell megtamadja Harryt ha kell aranyosan kiskutyalkodik (?) es ilynkor akarom ehozni a kutyamat a lakasba hogy velem aludjon de anya nem engedi..:( na es ott van Liam is. bar meg nem kaptunk sokat belole de mar kezd o is fenypontba kerulni. aminek en csak orulok. akarom hogy megnyiljon, azt hogy laza legyen es o is Faevel tudjon nevetni. ismet feltekenyseg roham. Zayn. ohh Zayn. annyira at erzem Zayn es Fae szmepontjat is az onkapcsolazukban de sajnalom oket. marmint azt hogy igy eltavaolodtak most. tudom hogy Faeben most van egy kis megbantodsag vagy inkabb csak volt, de szegeny Zayn meg menthetetlenul szerelmes volt bele. es akkor jott Perrie es vegre Zayn is megkapta a viszonzott szerelmet. legalabbis szerintem. es ez jo is. majd Fae is nyugodtabb lesz. bar azert megzakad a szivem neha. es hat nem is tudom hogy Harryt vagy Faet kene jobban gondolkodasra vetnem (mivan??) szoval Fae, Fae, Fae, Fae. Fae aki megrogzulten mondja hogy o szerethetetlen. hogy ot senki szereti. tevedes. jo lehet az anyja hatra hagyta de majd idovel az isnkiderul hogy miert. gondolom en. onfeju es makacs es nehez eset de kozben egy szeretni valo lany akivel annyian torodnek. vicces es allandoan csak szakadok rajta amikor csak poenokat sut el. meg olyan pizitvan latja a dolgokat. pl leszraja ha ribancnak hivjak mert o tudja az igazat. annyira igaza van de ezt egy ket ember nem latja at... ja es arra is feltekeny vagyok amiert olyan szep. :((( life is suck. de ott van Harry. aki meg titokzatos de kozben egyre tobb dolog derul ki rola. pledlaul azt hogy o is teljesen egy szeretheto ember. ki gondolta volna mi? az a ket ember aki a legszerethetetlenebbnek mondja magat valojaban a legszerethetobb. hihetetlen. annyira ratalaltak egymasra. es akarmennyire is karjak tagadni ebbol meg nagy dolog lesz. harry erzeketlen. hmmm. az ami tortent az elozo lannyal akit megcsokolt, szomoru, de annyira sajnalom Harryt. erzeketlenek lenni nehez lehet. az a vicces hogy o erzeketlen Faenek meg meg nem volt meg a nagy O-ja de ha ezek ketten oszejonnek ugyistenigazabol akkor mindketten megtornek. devarom mar azt!!! hihi :)))
    mar azt se tudom hogy mirol beszelek de vegre orulok hogy behoztam a reszeket :))
    ezermillio puszi <333333333333333333}

    VálaszTörlés