2013. december 2., hétfő

II./HÉT ~ "Barátok?"

helló mindenki! tegnap-ma összehoztam nektek egy részt. jó olvasást hozzá, remélem tetszik. köszönöm a majdnem 200 rendszerest, annyira örülök hogy egyre csak gyűlünk. köszöntöm az új olvasókat, nekik is jó olvasást a blogomhoz. imádlak titeket és köszönök mindent! szeretlek titekeeet, sok puszi <3 




    Nem túlzottan sokat aludtam az éjjel, talán négy órát.
Pontosan ezért, amikor a történelemkönyv helyett az irodalmat vittem be az órára, már nem tudtam csodálkozni. Hozzáteszem az is bezavart, hogy tegnap este miután Harry elengedett a fogadalma után – nem tudok mihez kezdeni vele – felmentem twitterre. Nos, nem is ez a része, ami nem hagyott aludni. Hanem, hogy a One Direction angol rajongói oldala még mindig fent van tartva. A tweetek nem voltak már annyira csipkelődőek, viszont volt egy olyan érzésem, hogy Summer volt az. Azóta nem láttam, hogy összeestem a Fighterek pincéjében. Tudtam, hogy él – vagy inkább reméltem – de nem voltam arra felkészülve, hogy a közel jövőben hallok róla bármit is. Több mint három hónap telt el és az igazat megvallva túltettem magam rajta. Nem csupán a tanulandóban lévő „tehetségemnek” köszönhetően, egyébként is. Tény, hogy nem volt jó a kapcsolatunk és tény, hogy Kasey-ék galád módon behatoltak az elméjébe. De egy megbánó pillantást azért vártam volna tőle. Rhys szerint nem tudta megbánni, hiszen kontrollálták. Ő utálta Summert. Jóban voltak régebben, de most nem tud máshogy állni hozzá. Én nem tudom hányadán állok vele, utálom, nem utálom. Abban biztos vagyok, hogy nem örülnék a találkozásnak.



   Aztán jött a hang. A szekrényemet azonnal becsaptam, tágult szemmel, verdeső szívvel néztem a folyosó végére, ahonnan annyit hallottam: „Édes Amelia”. Nekisimultam a szekrényemnek, amit meg is löktem egy kicsit a hévben és valami leesett a lábaimhoz. Szinte világított a fehér rózsa a saját pompájában. Felvéve a földről az ujjaimmal cirógattam a selymes szirmait, beleszagoltam és pár pillanatra belefeledkeztem az érzésbe. Amikor kinyitottam a szemeimet egy kósza pillanatra még Harry alakját is láttam a folyosó végén. A dörmögő hangja visszhangzott a folyosón, vagy inkább a fülemben. Mire megráztam a fejemet, eltűnt. Csak én maradtam és a fehér rózsa, meg a hallucinációm maradványai a fejemben. Kifújtam egy levegőt és beraktam a virágot a szekrényembe. 


   Rhys már a helyén ült a teremben, az utolsó előtti óránk következett, matematika. Leültem mellé és ráparancsoltam a szívemre, hogy ne ugrándozzon úgy, mintha ki akarna törni.
- Jól vagy? – hajolt közelebb és méregetni kezdett – vérvörös a fejed. 
- Persze-persze – habogtam, egyáltalán miért habogok? – itt a házi.
- Megcsináltam – húzta ki magát büszkén, és valószínűleg az arckifejezésem megnevetette őt – mi van, Lia? Utolsó év, érettségi meg ilyenek, jó lenne tanulni is nem?
- De.
Na jó, tényleg úgy néztem rá, mint aki szellemet lát. De hát Rhys sosem foglalkozott a házival, általában csak ruhákat tervezett helyette. Na nem mintha órákon nem azt csinálta volna. Elhelyezkedtem a székben, és relaxálni kezdtem. Lehunytam a szemeimet és dúdoltam az egyik rádióban hallott dalt, mert nem akart kimenni a fejemből. A poén az volt, hogy 1D szám volt. Aztán amikor már Harry hangját hallottam a fejemben, ahogy duruzsolni kezd kitártam a szemeimet, észre sem vettem, hogy bent tartottam a levegőt. 
- Jó napot kívánok – dübörgött a tanár a padlón. A csizmái kopogtak. Férfi volt, de ha nem tudom ezt nőnek hittem volna. És akkor felcsörrent a telefonom. – öt másodpercre van a tulajdonosnak kikapcsolni, különben elveszem évvégéig. 
Meglapultam és úgy tettem, mintha nem az enyém lett volna. Aztán mikor hátat fordított elővettem és megnéztem az üzenetemet. Nadotól jött:

’ Délután elkezdjük a kiképzésedet’

Rövid volt és lényegre törő, semmi kötözködés benne. Felsóhajtottam és lehalkítva a telefonomat belemerültem az órába.

   Az utolsó volt a legnehezebb. Rajz volt, ami Rhyst lekötötte, engem pedig nem. Fészkelődtem és folyton az a hülye rózsa járt a fejemben. Az órára pillantottam: fél órája is ennyit mutatott! Rettenetesen lassan telt az idő. Hátradőltem és az absztrakt akármimre néztem. Hát, inkább valami tekergő vonalnak tűnt, mint műalkotásnak. És akkor a telefonom újabb üzenetet mutatott.

’ Az órán figyelni, kisasszony’

A szívem rögtön a torkomba ugrott, ahogy Harry üzenetére meredtem. A szavai ott tolakodtak a fejemben, a vallomása, hogy nem ő ölte meg a húgomat és mamma félreinformáltsága. Nem tudtam, hogy kellene-e hinnem neki vagy sem. Túlságosan nehezen ment ez a nem érzek dolog. Ez nem olyan, mint a vámpíroknál. Ők alapból nem képesek rá, mi pedig csak kontrollálni tudjuk a velünk született lelket. És most teljesen az uralmam alatt volt, és reméltem, hogy így is marad. Arine-ék nem tudhatják meg, hogy életben van. Nem tudom milyen következményeket vonzana maga után. 

’ Aranyos vagy, amikor hadakozol. De vajon meddig fog tartani, Zhamina?’

Nyeltem egyet és el akartam tenni a telefont. Tényleg elakartam. Nagyon. Elszántan. Csak aztán mégis válaszoltam neki.

’ Szállj le rólam, suliban vagyok’

’ Tudom, látlak.’


Felütöttem a fejemet és akkor találkozott a tekintetünk. Na jó, pontosan nem tudtam, hogy tényleg egymás szemébe néztünk-e. Ott állt az út másik oldalán, az éj fekete motorjának támaszkodva. Lesápadtam és felköhögtem halkan. 
- Amelia is rajzol, ugye?
- igen, tanár úr.
 
’ És mit rajzolsz, Zhamina?’

A francba, hát persze, hogy mindent hallott.

’ Mit keresel itt? Meglátnak’

’ Várom a barátnőmet’

Amikor elnevettem magam, minden szempár rám szegeződött. Végül bocsánatot kértem és azzal magyaráztam, hogy valami megakadt a torkomon és igazából köhögés volt. Csak Harry ne kommentálta volna, csak ő ne. 

’ Az biztos, hogy megakadna a torkodon’

Belevörösödtem. Idegesen doboltam a lábammal és a rajzpapír fölé hajoltam. Nem tehettem róla, az altestem szégyenszemre bizseregni kezdett. Rhys kérdően nézett rám, de én csak leintettem. Folytattam a vonalat és a képernyőre pillantottam. 

’ Nézz ki’

A hajam előreomlott az arcomra, a kezemen támaszkodtam és megmakacsolva magamat nem néztem felé. Legalábbis azt hittem kibírom. Kikukucskáltam a hajtincseim között és a szám elnyílt a látottaktól. Tudta, hogy milyen elképesztően néz ki még mindig. Ezt sosem tagadtam és nem is tudnám. Látványosan szétcipzárazta a dzsekijét, beletúrt a hajába majd amikor a kezét a szájához emelte hozzáképzeltem – nem láttam odáig – hogy megnyalja az ujját. Ekkor már dobolt a vér a nyakamban. Megint köhögnöm kellett és szinte hallottam a magabiztos nevetését. Megint maga volt. Nem tudtam Liliana-ék mit tettek vele, de jobb állapotban volt. Ami perverz öntelt eszméletlenül sármos Harryt jelentett. Ami nekem nem tetszik, soha nem is tetszett, nem is fog – biztattam magamat. 

’ Ide érzem a vágyadat. Csak úgy tombolnak a hormonok a szép kis testedben’


   Örültem, hogy kicsengettek. Feltűnően lassan baktattam a szekrényig, szinte csiga lassan pakoltam be a szekrényembe. És még 5 percet kértem, hogy a mosdóba meneküljek. A tükörbe néztem, égett a fejem. Megigazítottam a virágos ruhámat, és megmozgattam a lábaimat a csizmámban, ami a térdem fölé ért. Fekete bőrdzseki volt rajtam, ami kihangsúlyozta a lila tincsemet a mellkasomon. Szeretnék egy hátsó kijáraton menni, ó, ha lett is volna! Belekaroltam Rhysbe, és kibaktattunk az iskolából. 
- Nocsak, a herceg előállt a hintójával – röhögött ki és el is vette a kezét tőlem. – bocs, nem akarom, hogy féltékeny legyen. - Visszahúztam a kezét és a lábujjaimra állva megpusziltam az arcát. Harry minden léptemet követte és hangos rekedt nevetéssel jelezte, hogy szánalmas a kikerülő akcióm. A motorja felzörgött alatta és mellénk érve rám mosolygott a gödröcskéket mutató mosolyával. A kabátja alatt kék inget viselt, ami ki volt gombolva a mellkasán. A szokásos bugyiszaggató kinézet, ami már nem működik rajtam. 
- Ülj fel, Zhamina – jelentette ki, de én csak tovább sétáltam Rhys mellett. Ismét kinevetett – ülj fel, különben muszáj leszek… kényszeríteni rá. 
Az utolsó két szót oly sejtetéssel mondta. Csábítással. Vagy csak én képzeltem bele? Képzelődök, legalább is az izgalommal feltöltődött testem. 
- Oké, én léptem – jelentette be Rhys, mint aki nem az én oldalamon állna éppen – ti ketten… áh. Mindegy. 
Figyeltem, ahogy elhajt mellőlünk és kettesben maradunk. Összefontam a karjaimat a mellkasomon.
- Nem fogsz békén hagyni, ugye? 
- Eltaláltad – vigyorgott leszállva a motorjáról. Közeledni kezdett felém, én meg mint egy menekülő állat, hátráltam. A szemeiben felvillant egy mélyről előtörő vad éhségérzet, ahogy végignézett rajtam. Beszívta az alsó ajkát és felsóhajtott. – gyönyörű vagy – suttogta és a hangja hirtelen megtört útközben. Zöld szemei pár pillanatra meginogtak, ahogy a teste is. Végigkövettem, ahogy rendbe rakja magát. – szeretném, ha velem jönnél.
- Kizárt dolog. 
Elmosolyodott.
- Mégis azt akarod, hogy kielégítselek – vont vállat – ez hogy van? 
Leesett állal pislogtam rá. Ez meg miről beszél? Felvonta az egyik szemöldökét és hátra vetve a fejét nevetni kezdett. Én meg csak néztem őt. Ahogy a korában megállt vámpír fiú szinte sugárzik a jókedvében és a világgal tudatva hangos zötykölődésben kinevet. 
- Nem tudom eldönteni melyik jobb, amikor piszkálódsz, vagy érzelmes vagy – hümmögtem. 
- Középút? – vigyorgott a kezét nyújtva. 
- Harry – az orrnyergemhez nyúltam – é-én nem akarom még egyszer elmondani, ez nem megy, oké? Nekem tilos veled találkoznom, másrészről nem is akarok. Ha engedek mindennek átkozottul fájni fog, jó? Nem tudom elfelejteni a múltat. Oké, nem ölted meg a húgomat, de miután megtámadtál hónapokig orvoshoz jártam. Orvoshoz, érted? Őrültnek neveztek és dilisnek, miattad. És még néha mindig an – nem bírtam befejezni attól az egyszerű mozdulatától, ami intimebb volt, mint bármi más. Megfogta a kezemet, felemelte és a csuklóm belső részére, a vékony bőrre egy finom csókot nyomott. Lesápadtam. Mit csinál? Lila, duzzadt száját ott tartotta és beszívta az illatomat. A torkomban akadt a levegő és megigézve néztem bele a szemeibe. 
- Tudom – mormolta a bőrömbe és felemelkedve túlságosan is közel hajolt hozzám. – joggal haragszol rám, utálsz, akármi. De megmondtam, addig nem nyugszom, amíg nem kárpótollak érte.
- Ezt nem lehet c-c-csak kárpótolni – dadogtam. 
- Azzal sem, hogy ha az örökkémet feltenném arra, hogy boldoggá tegyelek? – a fülemhez hajolt és én nekifeszültem a kerítésnek – ameddig élsz, a szolgálatodban lennék. És nem csak szexrabszolgaként…. 
A nyál összefutott a számban az utolsó szóra. Egy hatalmas „Te jó isten” felirat íródott az arcomra. Ezt mondják úgy, hogy szex a szavakkal. Vagy nincs is ilyen?
Nem tudtam válaszolni, nem akartam, nem olyan hamar. Kellett idő, hogy feldolgozzam a történteket. Féltem mi lesz ha engedek mindennek, és a vékony falam leomlásával visszatér minden szenvedésem mély nyoma.


   Amikorra magamhoz tértem Harry már a motoron ült és engem pedig húzott magával. 
- Csak gyere velem, jó? Mutatni akarok valamit.
Meglepett, hogy hezitáltam. A szemei megteltek reménnyel és tiszta könyörgése érződött a levegőben. 
- Haza kell mennem – jelentettem ki és eltorzult az arca. Láttam, hogy nagyot nyel és bólint. 
- Hazaviszlek – ajánlotta fel ellentmondást nem tűrő hangon. 
Amikor a háta mögé akartam ülni, hátra csúszott és mosolyogva kínálta fel a helyet előtte. Rámeredtem. Kizárt dolog, hogy átöleljen. 
- Sétálok – szűkültek össze a szemeim. Harry egyszerűen elkapta a csuklómat, majd a derekamat és felültetett a motorra. Oké, akkor hazavisz. Átettem a lábamat a motor másik oldalára és azzal a lendülettel felcsúszott a szoknyám. Hallottam Harry szisszenését, majd felköhintett és beindította a motort. Természetesen, ahogy előredőlt az erős mellkasa, karjai nekem simultak és burokként borított be hatalmas alakjával. Beharaptam a számat belül és erősen koncentráltam az útra. Nehéz volt, mert az arcát az enyém mellé hozta, a nyakától áradó férfias illat azonnal megütött és elfúltam tőle. Harry nem mondott semmit sem, viszont éreztem, ahogy szorosabban hozzám simul és ágyéka a fenekemnek feszül. 
Szédültem.
Kapaszkodni akartam, mert a közöttünk keletkezésben lévő vibrálás elkábított.
Az ujjaim elernyedtek a kormányon, és amikor forró leheletét a fülemen éreztem meg teljesen elengedtem. 
- Nem megyek túl gyorsan? – súgta, mintha nem szándékosan csinálná. A testem lángolt, az arcom bepirult és egy fejrázással válaszoltam. Alig vártam, hogy hazaérjünk és elszabadulhassak tőle. – meg akarom csókolni a füledet. – kimerevedtem, így a mellkasának feszültem és belőle kitört egy ismerős rekedt morgás – aztán a nyakadat. 
- Harry – parancsoltam rá dühösen, a hangom egyértelműen remegett már.
- Amelia – duruzsolta a fülembe és élvezte, hogy hatással van rám. Tartottam magamat, és elhajoltam tőle. Hűvös levegőt szívtam magamba. Nem hazatartottunk, amitől mérgelődni akartam, de lefoglalt a tény, hogy Harry tenyere rásimult a combomra. Hosszú, erős ujjai belemarkoltak és én rezzenéstelen arccal, csendben néztem. Aztán feljebb simult, mutató ujja szemtelen lassúsággal vonaglott végig a belső combomon, feltúrva a szoknyámat. 
- Harry – markoltam meg a kezét és el akartam húzni. Erősebb volt. Persze, hogy erősebb. – egy motoron vagyunk. 
Harry tenyere a hasamra simult és mivel menekülni nem tudtam tőle így nyert. A hátam a mellkasának simult és arcát belefúrta a vállamba. A levegő süvített körülöttünk, ahogy egyre gyorsabban hajtottunk. Nem nézett az útra és ettől pánikolni akartam, de ahogy ujja végigszaladt a lábaim között elképedten sírtam fel. 
- Harry!
Minden próbálkozásom hiábavaló volt. Nem számított, hogy a motoron voltunk. Arcátlanul kihasználta a helyzetemet. Megrándult arccal csaptam a kezére, a kormányra tettem, és halkan ziháltam.


   Az ismerős környezettel se tudtam foglalkozni. Lepattantam a motorról és dúlni-fúlni kezdtem.
- Hogy merészelted? Haza kellett volna vinned, erre te elrabolsz Isten tudja hová és bepróbálkozol! – emeltem fel a hangomat, bár igazából nem voltam olyan mérges. Korántsem. Harry a motorjának támaszkodott, karba tett kezekkel nézett rám. Nem mondott semmit. – vigyél haza most rögtön! Egyáltalán minek hoztál ide? Hogy ezt a hülye sétálóutcát mutogasd? Gyönyörű, most már mehetünk.
Aztán megragadta a vállamat, magához húzott és mélyen belenézett a szemeimbe. Elővettem a telefonomat, hogy hívhassam Nadot, vagy valakit. Ez nem történik meg. Nem nyúlt hozzám és legfőképp: nem akartam engedni neki. Aztán kikapta a kezemből és ahogy nézegette helyet cseréltünk. 
- Add vissza! – fújtattam mérgesen. – Harry, add vissza a telefonomat és vigyél haza!
- És ha nem? – mosolygott rám csillogó szemekkel – akkor… sikítasz?
Megütöttek a szavai, de pontosan nem tudom miért. 
- Kérlek Harry – sóhajtottam leküzdve. Ha a fenn hang nem ment, próbáltuk a másik végletet. Harry szélesebben mosolygott rám és közeledni kezdett. A motornak simultam, ahogy ő a fülemhez hajolt.
- Mondd ki még egyszer – hümmögte enyhe játékos éllel a hangszínében – mondd ki a nevemet. 
A lábujjaimtól elindult a forróság és mintha egy torony lettem volna, ami szép lassan elkezd dőlni. Bekábulva sóhajtoztam a morgó hangja miatt. 
- Nem mondom – hadakoztam a szemeimet forgatva. Felgyógyultam abból a bizsergető mámorból, amit a puszta közelsége rótt rám.
- Pedig… - húzta óvatos mosolyra a száját – megőrjít a nevem a szádból.
Eltoltam magamtól és akkor észrevettem hol vagyunk. Összenéztünk, szerencsére kilábaltam a melegségből, és a térdeim sem akartak elcsuklani alattam. Mivel édes mindegy volt, ezért elindultam lefelé a poros kis sétányon. Harry bakancsa ropogott mögöttem, éreztem a tekintetét magamon. Égetett.


   Elmosolyodtam, amikor leértünk a kis völgybe. A fák zöldültek már és a kis torony ugyanúgy állt ott, mint fél éve. A madarak röpködtek vígan, tovaszálltak a kékségbe, ami feltűnően rikított azon a napon. A nap sütött, csupán egy-két távoli felhő mutatta: itt bizony eső lesz később. Összevontam a szemöldökömet. Harry egy jó pár kilós zsákot hurcolt magával.
- Ez meg honnan van?
- Délelőtt itt hagytam – kacsintott rám és lerakta a fa tövébe. – gyere – belenyúlt és kiemelt egy maréknyi tápot. – szeretik. 
Megrökönyödve figyeltem, ahogy Harry feldobja a levegőbe– volt ebben száraz gyümölcs, sőt, giliszta, amivel táplálkoztak a madarak – és csörgő hangot adtak a betonon. És akkor történt, hogy a madarak egyként szegezték felénk a figyelmüket és szállni kezdtek, gyorsan, éhesen, már-már veszedelmesen. A szívem dörömbölt ezerrel, ahogy néztem Harryt a madarakkal, etette őket és azok mintha már megszokták volna a jelenlétét. Mellé sétáltam és én is eléjük dobtam egy marékkal. Ha beszélni tudtak volna, valószínűleg hálásan köszönték meg volna a törődést. Aztán Harryre néztem. Az arca nem mutatott csalafintaságot, inkább csak puszta örömöt. Mosolya a füléig ért, a gödrei még mélyebbek lettek és kezdtem megijedni attól a személytől, aki ott állt előttem a maga pompájában. Elnyeltem az érzelemhadat, ami ki akart törni belőlem, de nagyon fájdalmasan ment. Összeforrt a tekintetünk. 
- Miért? – kérdeztem halkan.
- Sokszor jártam ide – leült a fűbe, és megütögette maga mellett a helyet. Vonakodva, de leültem. – amikor azt mondták, hogy meghaltál kikeltem magamból. – vallotta be és nem mert rám nézni – kellett valami, amiben meg tudtam kapaszkodni. Mindig erről a helyről áradoztál és szükségem volt rá. Szükségem volt rád. – ekkor már összekapcsolta a pillantásunkat. Nem vettem levegőt, én sem mertem. – egy kis részem reménykedett benne, hogy élsz még, de Liliana-ék elég meggyőzőek tudnak lenni. Éjszakákat töltöttem itt – vont vállat. Kiszakított egy fűszálat és tépkedni kezdte. Egymással szemben ültünk törökülésben. – aztán felkerestem szervezeteket, akik hajlandóak lennének védett területté nyilvánítani ismét. - Eltátottam a számat, nem hittem a füleimnek. Kezdtem úgy érezni, hogy ez meg sem történik. – még nem jártam sikerrel, de nem adom fel. Etetem őket, ha szeretnéd, egyszer-kétszer átveheted a feladatot.
- Persze! – lelkesedtem be és Harry arca rögtön felvirágzott. Be is húztam a nyakamat, és viszonoztam a mosolyát. Csendesen ültünk ott szótlanul. Én néztem a madarakat és zavarba jöttem Harry bámulásától. Szinte éreztem, hogy mikor melyik részemet térképezi fel. Először a szemeim körül kezdett izzani a bőröm, majd az arcomon, és mikor az ajkaimnál, fészkelődni kezdtem.


   A következő pillanatban fölém hajolt, és én a megilletődöttségtől hátraestem. Fölöttem támaszkodott a kezeivel és csak nézett le rám. Lehunytam a szemeimet. 
- Szeretlek, Zhamina – tört ki egy reszketeg suttogásban. Mindenem forrni kezdett. Összerezzenve haraptam le a nyelvemet. 
Milyen különös.
Amikor elsőnek hozott ide, még egy fikarcnyit sem érzett.
S akkor és ott pedig kimondta azt a szót, amivel világot lehetne váltani. Az ő világát megváltani, felszabadítani. 
- Tudom, hogy sokat ártottam neked – emelte a kezét az arcomhoz. Elhúzódtam tőle, nem érinthetett meg. – de nem fogom hagyni, hogy elveszítsem a legjobb dolgot az egész létezésemben, megértetted? – határozott volt és férfias fölöttem. – nem számít hogyan, párként, vagy barátként.
A barátkéntra furán összeugrott a gyomrom. Tegnap azt mondta, hogy előhívja az érzéseimet, most meg barátságról beszél? 
- Barátként – ízlelgettem a szót. Harry legördült rólam, de az a mindentudó vigyor a szája szélén felháborított. Bárcsak belelátnék a fejébe.
- Barátként. 
Barátként.
Barátként.
Barátként.
Harry fejében is így visszhangzott a szürreális szó? Aztán nevetni kezdtem. Hátravetettem a fejemet és őszinte csengő röhögésemmel jeleztem neki mekkora képtelenség.
- Mi nem tudunk barátok lenni, Harry – mutattam rá és magamra – úgy értem még talán én neked, de te nekem? Aki egy motoron… - nem bírtam folytatni, mert éreztem a pirulásomat. 
Harry felvonta a szemöldökét.
- Az azért volt, mert már az udvarban is éreztem az illatodat – zavartan pislogtam rá, bár ne tettem volna – ne feledkezz meg róla, hogy azon kívül, hogy remek a szaglásom – pillantott a lábaim közé, amitől a torkomban akadt a levegő –a hormonjaid úgy tombolnak, mint egy 15 éves tinédzsernek. Arról meg nem én tehetek, hogy hozzád se érek csak beszélek és pocsolya van alattad.
Azt hiszem sokkhatás ért. A szavai oda hatottak, ahova akarta, hogy hassanak. Felhúztam a lábaimat, hogy összeszorítsam őket és a térdeimet átöleljem a karjaimmal.
- Tévedsz – forgattam a szemeimet nőies zavaromban, és piszkálni kezdtem a lila tincsemet. 
- Az orrom sosem hagy cserben.
- Harry! – csattantam fel. Ziháltam, izzadni kezdtem és olyan szánalmasan szégyenültem meg ismét, mint régebben. Összeszorított fogakkal vártam, hogy eltűnjön a vörösségem. – légy szíves ne beszélj arról, hogy…
- Hogy fel vagy izgulva? – vigyorodott el, és zöld szemei pajkosan csillogtak. – szívesen kielégítenélek, de a barátok nem csinálnak olyat. 
- Ez nevetséges, mi nem lehetünk barátok. 
- Zhamina, el vagyunk cseszve – konstatálta mély, halk hangon – ittam belőled és egy csöpögő érzelmes idiótává váltam. A barátaid tiltanak tőlem. Ezen kívül tönkretettem a gyerekkorodat, amit… - sóhajtott fel – jóvá akarok tenni. 
- Úgy, hogy nem érünk egymáshoz? – az irónia sütött a szavaimból. 
- Úgy, hogy barátok leszünk. Megismersz, lógunk együtt, ahogy mindenki szokta, mit tudom én, filmezünk, meg ilyenek, ahogy a haverok szokták. Így meg tudsz ismerni. 
Oh, szóval megismerni őt. 
- Ugyan Harry, ne áltasd magad, nem fog menni. 
- Neked vagy nekem? – hajolt közelebb.
- Neked – feleltem, mintha ez nyilvánvaló lenne.
- Kettőnk közül te vagy az, aki nem nyúl magához. Én előtted is magamhoz nyúlik – futatta le a kezét a csípőjéhez és pár pillanatra azt is elfelejtettem hol vagyunk. 
- H-Ha-Harry – dadogtam, vagy nyüszögtem, már nem tudom – nem lóghatunk együtt.
- Miért? – billentette oldalra a fejét és érdeklődve tanulmányozott. 
- Me-mert…
- Mert? 
- Mert nem – ráztam a fejemet. Te jó ég, hirtelen lepörgött előttem, ahogy saját magát…szóval, Istenem. 
- Nyugi, jól fogok viselkedni – mosolygott rám és amikor megint a fűbe döntött, fölém hajolt, le a számhoz bele kellett markolnom a fűbe. Attól, mert az érzelmeim valahol el voltak temetve, a testem kívánkozva reagált Harry közelségére. A gyomrom görcsös lett és levegőért kaptam. Aztán felállt és a kezét nyújtotta – benne vagy? 
Kellett tíz másodperc, mire észhez tértem. Végül felálltam magamtól, leporoltam a ruhámat. 
- Ez badarság.
- Lehet – vont vállat – de megláthatod a valódi énemet. Nem vagyok hajlandó elengedni téged, és nem érdekel, ha évekig várnom kell rá, hogy elnézd a történteket. Ahogy mondtad, a múltat nem lehet megváltoztatni, de van, amit elfelejteni sem. Elfogadom, úgy, hogy most felajánlom a barátságomat. – ismét a kezét nyújtotta. Elgondolkodtam. Igazából ez is egy esély arra, hogy bebizonyítsam másoknak és magamnak, hogy ami közöttünk volt csak a kapcsolatunk része. Nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy talán nem is szerettük egymást, vagy éppen ő nem engem.
És ha ez igaz?
Megfogtam a kezét, de nem megrázta, hanem magához húzott. Mélyen belenézett a szemeimbe.
- Semmi intim ölelés – jelentette ki.
Álltam a tekintetét. A szél is feltámadott körülöttünk, a hajamat az arcába csapta, mire kihúztam magamból egy értelmes választ.
- Semmi nekem simulás a motoron – szűkültek össze a szemeim. Nem láttam hova fog ez vezetni, de érdekesnek tűnt. 
- Semmi – megállt egy pillanatra és az ajkaimra pillantott. Puszta tekintetétől felduzzadtak. Ó jaj, mire vállalkozom? – csók – súgta, mintha maga sem hinné el. 
- Semmi szex – vigyorodtam el, mert tudtam ez mennyire fontos neki. 
Várjunk csak, egyáltalán kiből iszik? Zarából? Mindegy. Harry elkomorodott és bólintott.
- Egy darabig a kézimunka is működik – vont vállat – ezzel csak neked lesz gondod. 
Ördögi kuncogásától majdnem képen töröltem. Lehajolt a számhoz, forró lehelete megkarcolta a bőrömet, a térdeim gyengévé váltak és észre se vettem, hogy megkapaszkodtam benne. 
- Szóval barátok.
- Barátok – biccentett. 
- Nem azt mondtad, h-h-ho-hogy – szedd már össze magad! – eléred, ho-hogy…
Nem bírtam befejezni. Túl sok volt minden. A szavai, a közelsége és a lábaim közt pumpáló izgatottság. Teljes mértékben megrészegedtem. 
Harry a homlokomhoz hajolt és egy ártatlan – tényleg barátinak tűnő – puszit nyomott oda. Majd a bőröm ellen suttogott:
- Azt nem mondtam, hogy nem fogsz belém szeretni – mormolta, eltávolodott és elindult a motorja felé. Engem szó fosztottan hagyva. 

6 megjegyzés:

  1. ohh. 3 betű. minden benne van. te pedig csodálatos vagy.

    VálaszTörlés
  2. édesem, mint egy idióta pattogok itt... a napom egyik fénypontja lett eza rész.. annyi érzés van bennem hogy mindjárt szétrobbanok... jó ennek nagy részét Harry drága okozza.. ezek a szavak, ezek a szavak amit Ameliának smsezik, mond, suttog.. megölnek. imádom hogy he is back, komolyan mondom... ÚJRA ÉLEK. ez vmi eszméletlen volt.
    annyi pimasz megszólalás volt benne, de mégis olyan...ááá volt a rész. elsőnek megjelöltem egy kedvenc mondatot: Az biztos, hogy megakadna a torkodon.. de utána rá kellett jönnöm hogy a végén megannyi hasonló drága mondat van, de tudd ezen majd.. meghaltam.
    édes istenem.
    ez a barát dolog, annyira ügyesen játszotta ki Harry az egészet, és aAmelia meg harcolt ellene, de végül belement... de Harry szavai viszont egyszerűen térdre kényszerítik a csajt... össze vannak kötve, lehetetlenség lenne számukra csak barátoknak lenniük.... ÍÍÍÍÍÍÍÍ fangirling mód ON elég erősen :DD
    hihetetlenül várom a kövi részt, ez a vége.. awwwh <3
    puuszi Dorka

    *a rajz óra... sültem rajta elég kegyetlenül :))
    ** ez a védett területté nyilvánítás... meghaltam. édes istenem.. aranyfiú ez a drága <3
    *** Summer... édes istenem. Summer. ez egy kis szomorkás rész volt az elején, de örülök hogy felmerült a neve, biztos lesz még jelentősége. ohh... vááárom.

    VálaszTörlés
  3. komolyan szófosztottá váltam. egyszerűen nem működnek a hangszálaim. Belül ujjongok mint egy kisgyerek, mikor megkapja azt a játékot amit akart. A szívverésem is csak most lassult le a normális tempójára. Egyszerűen IMÁDOM. Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  4. imadom hogy eltekintve attol hogy mennyi dolgod van ami fontos, megis van idod hogy hozz nekunk reszt! es ezert nagyon csodallak. <3
    es most teljes ellentmondas fogok csinalni de ez a nap annyira zuros volt szamomra es most ertem haza es minden bajom van es nem tudok most egy tisztesseges komit ide osszehozni. :(
    tudod hogy nagyon szeretlek es imadom a blogod de ez ma nem az a nap volt hogy meg legyen erom:/
    sajnalom.
    de a resz kiraly volt<3
    <33333

    VálaszTörlés
  5. Heyho P. :)
    Megmondom őszintén nekem nem tetszett a második évad részei , lehet talán azért , mert nem az történt amit akartam , nem tudom :D. Voltak részek amiket nem is olvastam el , mert elegem lett Ameliából , nem tudom megfogalmazni , de kezdtem szép lassan megutálni ! Jó vágom miket tett Harry meg minden , de az a múlt és nem kéne foglalkoznia vele .. bár könnyebb mondani , mint megvalósítani . De most , Harryvel ez a se veled se nélküled kapcsolata kezd bejönni . Tetszenek a pajkos megjegyzések , a nem kertelések az , hogy egyenesen kimondja Harry amit érez és ez szerintem tök szuper . Úúúúgyhogy kezdem újra megkedvelni Ameliát . Remélem , még együtt lesznek Harryvel és minden okés lesz , de az még a jövő zenéje !
    Szuper vagy , hogy ilyen gyakran hozol részeket .
    Ha egy szóval tudnám jellemezni a blogot : EREDETI . Sok blogot olvastam de egyik sem volt ilyen különc és ez nagyon tetszik :)
    Sok sikert a továbbiakban :)
    Üdvözlettel : Meli :*

    VálaszTörlés
  6. Hali!
    Kedves Meli, nekem meg azt kell őszintén megmondanom, hogy egyáltalán nem értek egyet a véleményeddel. Talán azt vártad hogy rögtön egymás nyakába borulnak? Akkor hol az izgalom? Igazából ez a történet úgy van jól ahogy van !! ’’ Voltak részek amiket nem is olvastam el , mert elegem lett Ameliából’’ Persze értem,hogy ez a TE véleményed, de akkor döntsd már el, vagy olvasod vagy nem. Annak mi értelme van hogy kihagysz részeket? Vagy ez csak nekem nem világos? Ez a mondatod amúgy nekem úgy jött le,abból lett eleged hogy Amelia próbálja leküzdeni az akadályokat, próbálja túltenni magát a múlton és te ezért utáltad meg. Mert Petra nem a könnyebb utat választotta Ameliának. Szóval te nem szereted az izgalmakat, inkább az egyszerűséget kedveled és ha unalmasnak találod átugrasz pár részt. Ez viccesen hangzik. Na mindegy.
    Azért lenne egy kérdésem: Te ilyen könnyen el tudsz siklani a múlt felett? ’’ de az a múlt és nem kéne foglalkoznia vele .. bár könnyebb mondani , mint megvalósítani.’’ Üzenem, hogy a múltban megtörténteket nem lehet úgy felfogni hogy ’ne foglalkozz vele’ akármiről is van szó. LEHETETLEN. Próbálkozni lehet, de ami veled, ez esetben Ameliával történt az MINDIG kísérteni fogja. De ha neked van az agyadba egy ’múlt törlése’ gomb akkor légyszi mutasd meg hol van mert nekem is szükségem lenne rá.
    Amúgy tudom ajánlani a Harry-s darkot nagy szeretettel. Abban neked szerintem nem lesz olyan rész amit át kéne ugranod, hiszen abban a szarban az egyik részben történik valami, a rá következő részben meg már le is lövik a poént és ki is derül. (bocsi ha olvasod, bevallom én is olvastam belőle 10 részt, azóta is átkozom azt a napot amikor rátaláltam)
    És Petra története ezért KÜLÖNLEGES. Nem jut senki RÖGTÖN egyről a kettőre. Nem tudom honnan jön ez a sok fantázia de tisztelem hogy néha órákra le tud a blogjával kötni de szerintem másokat is. Neki több órába telik, hogy írjon nekünk és minket boldoggá tegyen, te meg két perc alatt írtál egy kommentet amin szerintem 2 percet nem gondolkodtál, hogy miért is utáltad meg Ameliát és miért is ugrod át a részeket.
    ’’ kezdtem szép lassan megutálni’’ ’’ kezdem újra megkedvelni” a végében meg úgy írsz mintha a legnagyobb rajongója lennél a történetnek, holott az elején meg leszólod. Akkor most hogy is van?
    Nem bántásból de fogadj meg egy tanácsot és ne dobálózz fölöslegesen a szavakkal hanem gondolkozz is egy kicsit néha. Nem olyan rossz dolog. :)


    Petra puszillak és imádtam ezt a részt is mint mindig. Üdv: Hatalmas rajongód

    VálaszTörlés